Kezdőlap Rólunk Borvidékek történelme Események Ajánlataink
 
Demeter Pincészet - Eger
Időtartam: Egész évben nyitva
Szenvedély, Szeretet, Tisztelet
Pannonhalmi Apátsági Pincészet
Időtartam: Egész évben nyitva
A Pannónia Szent Hegyén 996-ban letelepedett bencés szerzetesek templomuk és monostoruk felépítésével egyidőben újjáélesztették a rómaiak által már korábban elke..
AJÁNLATAINK
Crocus Gere Bor Hotel - Wine Spa**** - Villány
Időtartam: Egész évben nyitva
Villány szívében, egyedi szolgáltatásokkal, családias környezetben, figyelmes vidéki vendéglátással várja a Villányi Borvidék, és a GERE borok kedvelőit.

Rövid szálloda bemutató:

A Crocus Gere Bor Hotel - Wine Spa****, Villány szívében, egyedi szolgáltatásokkal, családias környezetben, figyelmes vidéki vendéglátással várja a Villányi Borvidék, és a GERE borok kedvelőit. 25 szobás négycsillagos hotelünkben 11 standard, 2 apartman és 12 superior minősítésű, kényelmes és otthonos szoba garantál kényelmes pihenést. A Crocus Wellness & Spa harmóniában a szőlőre és borra épülő vinoterápiás szolgáltatásaival biztosítják a teljes testi-lelki feltöltődést. Hotelünk étterme, a Mandula Étterem és Bor Bár. Séfjeink a borvidéken fellelhető kiváló alapanyagokra épülő kreatív konyhával kényeztetik a bor és a gasztronómia lelkes rajongóit. Az étteremhez kapcsolódó további egységek: Szivar Szalon, és Látvány Borterzor, Vinotéka és Delikátesz. Az üzleti világ igényeinek hivatott megfelelni az autentikus hangulatú, modern technikai eszközökkel felszerelt, 50 fős Konferenciatermünk, mely színvonalas helyszíne bármely jellegű céges rendezvénynek. A Crocus Gere Bor Hotel -Wine Spa**** boraink színvonalához igazodva kínál olyan élményt, mely szerves részét képezi a GERE Pincészet filozófiájának.

Wellness részleg bemutatása:

Mai rohanó világunkban testünknek, és lelkünknek is szüksége van egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre, lazításra. Látogasson el hozzánk, élvezze a pihenést, és töltõdjön fel egy kis energiával!

Crocus Wellness & Spa: úszómedence, hidromasszázs élménymedence, meleg vizes ülőfürdő, finn szauna, gőzfürdő, infra szauna, élményzuhanyok, jégkút, napozó terasz.
2-4 személyes külön bérelhető Crocus Spa szaunával és pezsgőfürdővel, párhuzamos aromafürdővel kiegészítve.

Crocus Vinoterápia: Szőlő és bor alapanyagú kozmetikumok mellett saját receptúrák szerint készülő készítmények felhasználásával, különböző wellness és kozmetikai szolgáltatások (masszázsok, kozmetikai kezelések, aromafürdők) várják az ellazulni vágyó vendégeket.

Évezredek óta közismert, hogy a mérsékelt borfogyasztásnak az egészség megõrzése érdekében jelentõs szerepet
tulajdonítanak. A vörösbor szépségápolásban történõ felhasználásával is bizonyítottan fiatalító, szépítõ,bõrfeszesítõ eredményeket lehet elérni.Vinoterápiás részlegünkben, a magas antioxidáns tartalmú
szõlõ és bor alapanyagokra épülõ kezeléseinkkel a kényeztetés mellett, erre fektetjük a hangsúlyt.

Dédanyáink gyógyfüvei, szõlõmagolaj, illóolajok, legmodernebb hatóanyagok, a Gere-birtok borainak esszenciái, tudásunk legjava, egyedi masszázssorok és kezelési módok: így, együtt, megbonthatatlan egységet alkotnak feszesítõ, kényeztetõ és páratlan rugalmasságot biztosító kezeléseinkben.Minden kezelés teljesen személyre szabott.

Bízunk a természetben. Hiszünk a fûnek, a fának és a virágnak, halljuk nagyanyáink bölcsességeit és ismerjük az évszázados népi gyógymódokat. A hagyomány tisztelete, a természet jóságába vetett bizalom és az új technológiák iránti kíváncsiság alakítja a kozmetikánkat. Nálunk a természet és a tudomány karöltve áll az Ön szolgálatában: bõrét - saját receptúrák alapján – megfelelõ tápanyagokkal gazdagítjuk, feszesítjük, és mindezt hatékony elektrokozmetikai kezelésekkel egészítjük ki.

 CROCUS-fürdõink között minden kedves vendégünk megtalálhatja a pihenés számára legkellemesebb módját, legyen az vörösboros, illóolajos vagy gyógyteás kádfürdõ. Vörösboros kádfürdõink a Gere Pincészet nemes nedûivel készülnek.

Az illóolajos illetve gyógynövényes, forró aromafürdõk nyugtató,élénkítõ, lazító hatását már a rómaiak is ismerték.Egy kád illatos fürdõvel felkészíthetjük az izmokat és a lelket a masszázsra, de önmagában is felemelõ érzést nyújt.A pihentetõ érzést egy csésze gyógytea fokozza. Fürdõ-szolgáltatásainkat lehetõségük van egyénileg illetve párosan is igénybe venni.

replica orologi
 

Do you need to turn one of your luxury watches into cash to pay your taxes replica hublot big bang? If you don’t want to risk being seen at the replica cartier santos pawnshop around the corner, check out Borro.com, the online pawnshop that lets you turn that Rolex watch or spare Mercedes into fast cash. Borro accepts only items worth $5,000 or more and will return them to the owner once the loan replica watches uk is repaid with interest.

További ajánlataink
Demeter Pincészet - Eger
Pannonhalmi Apátsági Pincészet
Toldi fogadó - Tokaj
Polgár Bor – Villány
Juhász Péter Pincészete - Eger
Nobilis - Tokaj
Vaskó panzió és borospince - Tokaj
Zöldvár Villa - Bogács
Nemes Nedűk Borszaküzlet - Szentendre
 
kapcsolat  
 
© 2010 Borwellness.hu Minden jog fenntartva.